Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Maaf saya lama tak kemaskini blog Pemuda Pelapis. Insya'Allah mulai hari ini saya akan pantau semula berita-berita terkini dan perkembangan semasa untuk dibuat ulasan serta diberikan sedikit sentuhan pandangan peribadi sebagai perkongsian.

Lama saya berehat sebab pening kepala dengan bermacam-macam gelagat yang ditimbulkan pembangkang sejak akhir-akhir ini. Paling memeningkan kepala bila memikirkan kerenah Tuan Guru N.Ajis yang dah bercampur nyanyuk tu.

Nasihatlah pada dia suruh berundur. Suruh dia tumpukan saja pada ibadah dan ingat akhirat daripada duduk menambahkan dosa mencela orang sana sini. Rumah dah kata pergi, kubur pun dah panggil mari! Insaf-insaflah wahai Tuan Guru N.Ajis.

Insya'Allah posting akan datang nanti saya muatkan hal-ehwal perkembangan semasa yang mana termampu. Wassalam!

2 Responses
 1. Anonymous Says:

  drp Pemuda Kuih Lapis

  lamo dok dengor citor demo weh...
  rindu pulak ambo.

  demo gi mano?...bertapo ko?
  nak tanyo pendapat sket nih...
  kalau Bn monang kat MU makno eh...najib diterimo tapi kalau BN kalah....sobab eh org MU x suka samo muhyidin & mustapha...setuju tak?
  timo kaseh.


 2. aiseymen rindu ko? nantilah kawe update cerito deh. lo ni kawe sibuk ngoti tok cukup maso nok laye kerenoh politik. baik kawe cari pitih biar kayo rayo. ko guano?