Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Salam buat semua rakan-rakan blogger,

Maaf, saya agak lama bertapa nak buat satu gerakan bawah tanah untuk tawan semula negeri-negeri yang berada di bawah jajahan Pakatan Haram PR. Daripada duduk melalak dalam blog saja pun tak ada kesudahannya kalau kerja-kerja realiti tak berjalan lancar.

Nampaknya kalau semakin dibiarkan lagi lama maka tocang Pakatan Haram PR akan lagi lebih naik toncitnya macam benggali singh. Oleh itu kepada semua pejuang-pejuang UMNO/BN yang merasa bertanggungjawab membela nasib agama, bangsa dan negara, ayuhlah kita bersegera bertindak secara realistik daripada melayan kerenah budak-budak dungu blogger Pakatan Haram PR yang tak bertamaddun.

Jangan marah! Lama tak provok, sesekali seronok jugak tengok kau orang semua melenting macam sakai hilang sumpit...

3 Responses
 1. Anonymous Says:

  yahuuuuu minyak naik terima kasih umnobn gambiranya saya....1malaysia oh 1malaysia...makain lama makin miskin lah rakyat...

  -teruskan meyokong umno-


 2. Anonymous Says:

  drp Pemuda Kuih Lapis

  salam,
  patut la lamo x tubik...demo sibuk gali lubang bawah tanah ruponyo...

  sampai mano doh lubang tu? jgn tembus lubang jamban rumah MB S'gor udah ler...

  PRaya kecil Bagan Pinang camne bro? buleh menang ke? Ambo raso BN monang punyolah sobab org negeri sembilan tetap pilih calon BN walaupon calon BN tu adalah seekor lembu...

  panas...sabar bang...raya mana tahun ni?


 3. Selamat kembali..

  Bertapa lama?
  Tentu dah belajar 'sesuatu' ni :-)
  Semalam Adalah Sejarah. Hari Ini Adalah Hadiah.
  Esok Adalah Misteri.... Jangan permudahkan
  ;-)
  >>> Blog 1 Malaysia <<<