Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Kenalilah "barisan munafik" yang memperjudikan Al-Quran dan Hadis

Jika DAP berterusan mahu berkeras dan biadab, "alang-alang menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan". Ini sebagai awalan petanda Pemuda Pelapis bangkit melempiaskan "amukan maya" sebelum nyata pada realiti. Barisan muda Umno jangan dicabar sama sekali.

Melihatkan keterlaluan sikap biadab DAP dan kebingungan puak-puak PAS dan PKR kita juga muak mendengar lipur-lara Alim Ulamak mereka yang selama ini sering mendustakan ayat-ayat suci Al-Quran dan Hadis di dalam perjuangan politik mereka.


Di ketika "kebiadapan dan keceluparan" yang terang dan nyata ditimbulkan oleh "2 anjing DAP" khususnya Pengerusi DAP, di manakah semua pemimpin-pemimpin Islam dan Melayu PAS dan PKR pada ketika ini, yang selama ini begitu lantang bersuara untuk menegakkan hukum hudud dan negara Islam tulen? Inikah saja "ulasan bisu" yang mampu daripada Nizar? (klik dan baca di sini)

Kenapa semuanya diam membisu dan kelu lidah sehingga wartawan dan pemberita mendesak pun tidak mampu mengulas? Ada satu dua pihak yang mengulas pula masih berterusan menuding jari pada orang lain sepertimana kenyataan "bangang" si Husam Musa, Naib Presiden PAS. Betul-betul pemimpin "bangsat" yang langsung tiada kredibiliti untuk bergelar sebagai seorang pemimpin Islam sejati. Maaf di atas keterlanjuran kata itu tetapi itulah hakikatnya yang sebenar.

Tuan Guru Haji Nik Aziz Nik Mat langsung tidak berani bertanggungjawab dan takut mahu komen kerana bimbang terpelanting ke muka sendiri. Apa semuanya ini? Di mana pula Tuan Guru Haji Abdul Hadi Awang, Presiden PAS di saat ini? Ke mana menghilangnya lain-lain pemimpin mereka yang bangga menganggap diri sebagai Ulamak Besar seperti Ustaz Taib Azamuddin, Ustaz Harun Din Al-Hafiz, saudara Badrul Amin, Dr Hassan Ali dan ramai lagi? Semuanya "play safe" kah masing-masing walaupun Islam dan Melayu dihina? Di manakah tanggungjawab anda semua?

Tulenkah perjuangan mereka ini semua terhadap Islam? Jika inilah kaum-kaum yang masih mahu digelar Ulamak, jijik sungguh saya pandang dan amat nyata umat-umat ini sememangnya telah "munafik dan kufur keimanan" secara amat jelas tanpa syak lagi. Islam tulenkah anda semua atau sekadar Islam pinggiran sahaja?

Fahamkah mereka dengan perjuangan mereka selama ini? Jika bodoh dan tidak faham halatuju perjuangan sendiri yang pernah dilaungkan, bubarkan saja parti politik itu dan hentikan saja daripada terus berpolitik yang hanya sia-sia tanpa dokongan oleh diri sendiri apatah lagi mahu mengharapkan orang lain mendokongnya. Inikah dasar puak-puak yang tidak bertanggungjawab yang masih merayu sokongan rakyat untuk membentuk kerajaan persekutuan? Hanya layak dilabelkan sebagai "barua" dan "balaci" kepada DAP semata-mata.

Penasihat PKR, Anwar Ibrahim di mana? Inikah "si bangsat" yang berangan-angan mahu menjadi Perdana Menteri baru? Cerminlah muka di buntut "khinzir" dulu jika mahu tahu sebenarnya kredibiliti anda. Saya benar-benar teruja dan harus bangkit menyedarkan kaum-kaum PAS dan PKR yang munafik ini. Maaf bahasa agak kesat dan saya akui memang celupar disebabkan sekutu anda juga telah terlebih dahulu celupar namun keceluparan saya tidak sampai "memurtadkan" sesama Islam sebagaimana pemimpin-pemimpin PAS lakukan.

Saya menggambarkan kemarahan saya di barisan muda yang membuak-buak setelah semua pemimpin anda bisu dan bacul. Saya tidak bersifat hipokrit seperti puak-puak penyokong anda yang menyokong "membuta-tuli" tanpa tahu membezakan yang mana benar dan yang mana salah. Saya adalah tetap saya, lebih telus dan bersikap terus-terang. Jika tidak digambarkan kemarahan kepada puak-puak anda, semuanya masih senyum dan mampu "diseligi atau diduku kepala" oleh "2 anjing DAP" itu.


Di mana pula Tan Sri Khalid Ibrahim, Azmin Ali, Zulkifli Noordin dan yang lain-lain? Letih saya nak menyebut satu persatu. Masing-masing ada "2 biji anu" itu, adakah untuk disimpan dan diberi makan kepada "ba-alif-ba-ya" bila projek mega beroperasi nanti?

Jika perlembagaan, undang-undang dan hukum-hakam pun tidak mampu difahami, tak perlulah nak bercerita panjang soal-soal politik lain lagi. Hanya bakal meranapkan lagi negara ke arah yang lebih hancur lebur. Pencen sajalah, duduk diam-diam dan jangan ganggu Umno dan BN mahu memerintah negara.

Lebih nyata kemunafikan yang bakal menjurus kepada kekufuran apabila PAS memelihara "barua-barua" sebagai penulis media mereka untuk memutarbelitkan isu ini di kala Alim Ulamak mereka kelu lidah bagaikan terkena "angin ahmar" maka HarakahDaily inilah dijadikan sebagai benteng pertahanan "si munafik-si munafik" bangsat ini.

Inilah baru kena dengan ayatnya yang sebenar bak kata Pak Lah, "saya pantang dicabar". Dalam situasi sekarang Pak Lah tidak perlu lagi berlembut untuk berkompromi dengan puak-puak ini tetapi wajib mempertahankan kedaulatan Islam dan kedaulatan Raja-Raja Melayu di mana Islam dan Melayu bernaung. Di ketika masih memegang tampuk kepimpinan sekaranglah perlu membuktikan bahasa "saya pantang dicabar" itu sementara masih belum bertukar tangan.

Kepada golongan "kafir-kafir" yang menderhaka ini haruslah diberikan pengajaran yang setimpal supaya mereka tahu di mana selayaknya mereka hanya boleh berdiri di bumi Melayu ini. Jika teguran dan nasihat baik pun masih diingkari, kita perlu lebih tegas dan bertindak menghapuskan saja "parasit-parasit" ini daripada bumi Malaysia.

Ini semua jenis bangsa-bangsa yang tidak tahu menilai untung nasib diri yang selama ini diberi tumpang hidup dan membiakkan "spesis-spesis" mereka di sini. Gunakan apa sahaja akta dan peruntukan undang-undang yang ada demi maruah Islam dan Melayu jika mereka terus celupar dan enggan menyatakan permohonan maaf secara terbuka.

Saya menyokong penuh untuk tindakan diambil segera tanpa sebarang kompromi. Kesabaran kita sudah melebihi had dan nampaknya mereka semakin besar kepala seolah-olah Islam dan Melayu ini bangsat untuk tunduk kepada puak-puak mereka. Kita masih di bumi sendiri pun puak-puak ini berani "memperkotak-katikkan" agama Islam dan bangsa Melayu dengan mempertikaikan kedaulatan Raja-Raja Melayu, apatah lagi jika kita hidup menumpang di bumi asal mereka.

Berlandaskan hukum pun kita di pihak yang benar dan begitu pun dengan perlembagaan undang-undang yang sedia-ada. Tidak perlulah melengah-lengahkan masa untuk bertindak kerana hanya akan mengundang situasi yang lebih "porak-peranda" lagi sepertimana kata Panitia Kongres Permuafakatan Melayu, Tan Sri Profesor Emeritus Ismail Hussein, yang juga Ketua Satu Gabungan Penulis Nasional (Gapena) di dalam kenyataan akhbar semalam. (klik dan baca di sini)

2 Responses
 1. Takut juga nak bagi komen sekarang ni pemuda pelapis...

  Apapun, blog Tuan banyak membuka minda saya. Terima kasih.


 2. Salam Razib (harimau-menaip),

  Kena tanya diri sendiri, kenapa perlu takut? Malaysia adalah tanah asal usul bumi Melayu. Kita anak-anak jati dan pribumi Tanah Melayu sejak zaman berzaman keturunan nenek-moyang kita lagi.

  Kita bukan menumpang dan "si laknatullah kafir" itulah kaum menumpang di bumi kita. Mereka perlu tahu asal usul dari mana mereka datang dan akhirnya diterima di sini.

  Cuma antara "nak atau tak nak" saja bertindak. Jika "ketuanan Melayu" kita teguh bersatu dan kuat, bila-bila masa pun kita boleh halau mereka dari bumi Tanah Melayu ini.

  Kita masih lagi kaum majoriti jika semua Melayu kita masih mahu sedar dan mahu berfikir. Jangan sampai suatu hari kelak Melayu hanya tinggal minoriti baru kita nak mula bangkit. Itu sudah kira "menyesal tak sudah".

  Mereka seolah-olah ingin melakarkan kembali sejarah "peristiwa 13 Mei" maka Pemuda Pelapis telah lama pun bersedia pada bila-bila masa. Mencetus huru-hara tidak sekali-kali tetapi menerima pelawaan bila-bila masa saja.

  Berani kerana benar!

  Pemuda Pelapis pantang dicabar!

  Biar putih tulang, jangan putih mata kerana jika dibiarkan berputih mata, generasi kita yang jadi mangsa.

  Bangkitlah memperjuangkan hak dan kebenaran. Pertahankanlah Islam dan bangsa Melayu daripada terus diperkotak-katikkan.

  Apatah lagi jikalau membenarkan puak-puak gagasan PR mentadbir negara, maka diyakini akan terhapuslah kedaulatan Islam dan ketuanan Melayu kerana telah jelas diperlihatkan, mereka sanggup diperkudakan "si laknatullah DAP" dan PAS-PKR mengalami "sindrom kekecutan telur" yang bagaikan "tersentap masuk" ke dalam yang membawa kepada "kecacatan akal" sepenuhnya sehingga "hilang punca" tak termampu untuk bersuara.

  Menyalahkan orang lain dan menuding jarilah menjadi pilihan terakhir puak-puak mereka yang tidak bertanggungjawab. Mereka sanggup meletakkan Melayu dan Islam ibarat "telur di hujung tanduk".

  Ini terjadi kerana kepimpinan yang lemah dan tidak dihormati. Itulah punca utama kemelut hari ini.

  Renung-renungkanlah.

  Wassalam!