Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis

Hari ini 4 September 2008 bersamaan 4 Ramadhan 1429 Hijriah, kita kehilangan seorang tokoh wartawan, Tan Sri Abdul Samad Ismail yang telah kembali kerahmatullah tepat jam 5:58 pm. Allahyarham telah menghembuskan nafas terakhir di Pusat Perubatan Pantai selepas dikatakan menghadapi jangkitan kuman pada paru-paru.

Al-Fatihah kepada Allahyarham, semoga Allah swt mengampuni segala dosa-dosanya, dicucuri rahmat ke atas rohnya dan ditempatkan di kalangan para-para solihin. Amin!

Juga takziah saya ucapkan kepada seluruh anggota keluarga Allahyarham. Setiap yang hidup pasti akan pergi jua apabila tiba masanya. Segala-galanya adalah ketentuan Ilahi. Semoga seluruh anggota keluarga Allahyarham bersabar menghadapi segalanya serta redha dengan penuh keikhlasan.

Ucapan ikhlas daripada: PEMUDA PELAPIS

0 Responses