Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Daun yang dilekatkan di bawah meja Menteri Besar (Dr Zambry) oleh pakatan pembangkang. Adakah ini sumber Nizar jadi MB semula?

NAMPAKNYA bomoh siam Khalil Idham Lim dan sami Sivakumar memang dahsyat. Jin bomoh Idham Lim dan jin sami Sivakumar telah berjaya menobatkan Nizar Jamaluddin sebagai menteri besar Perak.

Nizar mencatatkan sejarah apabila semua menteri-menteri besar lain dilantik oleh DYTM Sultan Perak, dia di"nobat"kan oleh jin-jin, bomoh-bomoh dan sami-sami Idham Lim dan Sivakumar.

Dengar khabarnya bawah meja Menteri Besar, puak-puak pakatan pembangkang dah letak daun kering. Daun itu dilekatkan oleh orang-orang Nizar yang terlepas ke bilik MB sewaktu Dr Zambry jadi MB. (lihat gambar)

Dr Zambry dan pegawai-pegawainya tahu, tapi buat-buat tak tahu sebab berserah kepada Allah swt. Jangan nanti puak-puak ni tuduh Dr Zambry tinggalkan penangan untuk Nizar. Dr Zambry serahkan pada Allah untuk membalas "budi baik" Nizar padanya.

Pemuda Pelapis: Terima kasih editor blog selamatkanperak.blogspot.com kerana menyebarkan maklumat dan bukti ini. Padan pun hari tu si Cina Islam lahanat ni potong jalan sebarkan fitnah sebab nak tutup cerita dia punya angkaralah semua ini. Maka terbukti juga akhirnya.

9 Responses
 1. perak man Says:

  merepek la lu.... bodo


 2. Bila terkena batang hidung memanglah merepek tapi menuduh dan menabur fitnah bagaimana? Tidakkah itu lagi nampak merepek daripada seseorang yang mengaku memperjuangkan Islam? Ada otak lu fikirlah sendiri... 3. tabuan Says:

  Bro nizar ni dah gile talak dah..kalau gi check kat hospital tanjung rambutan comfirm kena tahan..sebab tahap gila kritikal..

  Bro tolong komen sikit kat my blog..maklumlah blog baru...mana tau kut boleh kongsi idea


 4. Anonymous Says:

  Drp
  >Pemuda Kuih Lapis<

  Saya petik dari posting hang tentang Idham Lim tempoh hari...

  "Kalau nak tuduh pastikan ada bukti kukuh dan perlu bawa beberapa saksi bagi menguatkan dakwaan. Setakat kata ada orang beritahu sesiapa pun boleh cakap macam tu."

  Takkan dah lupa kenyataan hang tu labu...atau buat2 lupa atau hang memang pelupa.
  Sesiapa shj boleh buat tuduhan tanpa bukti...betul tak.

  Berikan bukti la labu...


 5. Kuih Lapis,

  Hang betul-betul bongok tahap world. Gambar tu buktilah yeop. Khalil Idlam Lim Cina lahanat pemimpin korang main tuduh hari tu apa ada bukti? Setakat cakap ada orang beritahu saya, itulah bukti saya. Eloklah pemimpin bongok lahirkan penyokong pun bongok.


 6. UMNO dan bomoh tak dapat dipisahkan. Percaya sangat benda karut-marut ni. Patut la dulu ada Adun UMNO mati kena kerat 12.

  Keputusan hakim sahkan Nizar MB tak ada sangkut-paut langsung dengan bomoh. Saudara tak baca penghakimannya ke? Sudah terang lagi jelas dalam perlembagaan negeri Nizar boleh dijatuhkan melalui 3 cara, tapi takde satu pun diguna pakai UMNO. Tu basic la bro...tak perlu ilmu sains nuklear untuk faham perlembagaan tu.


 7. Anonymous Says:

  >Pemuda Kuih Lapis<

  Bukti tanpa saksi?
  apa ke jadahnya...report polis la.
  Silap2 polis sumbat daun tu ke mulut hang. Kira ok la disumbatnya daun...kalau kertas pasir ke...cili api...lagi haru.

  Baru hang tau world ke tidak.
  hahahahaha


 8. Anonymous Says:

  Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!