Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Kemaskini 31 Mac 2009 - 2:45 PM
Mohon maaf di atas kelewatan mengemaskini blog sebagaimana tarikh yang telah dijanjikan memandangkan kesihatan dan masa yang tidak mengizinkan. Bermula hari ini saya akan memuatkan keputusan penuh (rasmi) pemilihan UMNO sessi 2008/2011 pada posting berikutnya untuk rujukan kita semua. Walaupun ianya agak terlewat namun boleh kita jadikan ia sebagai bahan rujukan di masa akan datang.

Saudara-saudari pengunjung yang dihormati sekalian. Saya agak sibuk mengikuti perkembangan di lokasi Persidangan UMNO di PWTC dan hanya akan kembali mengemaskini blog dengan berita-berita terkini mulai Ahad, 29 Mac 2009 ini.


Banyak berita-berita menarik yang perlu dikongsikan bersama untuk dinilai dan diulas. Keputusan-keputusan pemilihan yang telah berlaku pastinya akan turut disentuh untuk kita sama-sama bincangkan. Dalam pertandingan sudah tentulah ada yang menang dan ada yang kalah. Namun apakah kemenangan seseorang itu sebagai kemenangan mutlak dan adakah kekalahan seseorang itu pula sebagai kekalahan hakiki?

Perihal ini agak menarik untuk kita ulas. Saya telah berkesempatan menemubual beberapa veteran UMNO, peniaga-peniaga yang mengambil bahagian di PWTC dan juga golongan pemuda UMNO dari kebanyakan cawangan dan bahagian seluruh negara. Pelbagai pandangan telah dilontarkan untuk saya muatkan dalam kemaskini nanti. Samada ianya dalam bentuk satu topik yang panjang atau mungkin akan saya pecahkan ia kepada beberapa topik.

Akhirkata sama-samalah kita tunggu apa yang bakal saya muatkan dalam sedikit masa lagi daripada sekarang. Kesetiaan pengunjung blog Pemuda Pelapis yang tidak jemu-jemu melayari blog ini diucapkan ribuan terima kasih, khususnya kepada semua pengunjung yang telah terlibat di dalam mengemukakan segala pendapat serta pandangan yang ikhlas.

Sekian, selamat berjumpa lagi.

0 Responses