Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis

Mengenai pilihanraya kecil DUN Penanti kerana peletakan jawatan Fairus Khairuddin sebagai wakil rakyat pada 16 April 2009 perlu dikaji BN. Saya menyokong kenyataan DS Najib.

Jika perlu ia tidak patut dilayan. Biarkan pakatan haram PR syok sendiri bertanding melawan calon-calon Bebas. Elakkan membazir wang rakyat. BN perlu bertanggungjawab dan jangan ikut kerenah bodoh pakatan haram PR.

Ini bukan soal bacul atau takut tetapi BN kena tegas berikan sekali pengajaran kepada pakatan haram PR supaya kehendak mereka yang syok sendiri bermain kotor meletak jawatan satu demi satu bagi mengadakan PRK ibarat harapan kosong.

Rentak permainan politik gila babi pakatan haram PR yang didokong "Si Peliwat" (Anwar) yang berpenyakit mental tegar tidak harus dilayan sama-sekali. Lagi dilayan kita yang rugi. Membuang masa dan membazir wang rakyat.

Dia (Anwar) nak syok sendiri itu dia punya pasal. Kita tak perlu layan orang seperti itu yang tidak mempunyai apa-apa wawasan dan matlamat. Penasihat umum PKR itu semakin hari semakin meraban sebab kehendak dia nak jadi PM ke-6 sudah terkubur layu setelah DS Najib disahkan sebagai PM ke-6.

Kita boleh ramalkan pekong jahat Anwar sekarang. Beliau sedaya-upaya akan berusaha memporak-perandakan negara dengan apa cara sekali pun. DS Hishammuddin sebagai Menteri Dalam Negeri harus bertindak lebih tegas jika ini berlaku. Apa lagi nak ditunggu? Inilah masanya mengajar Anwar.

Tangkap saja Anwar dan kurung semula dia di bawah Akta Keselamatan Dalam Negeri (ISA) demi ketenteraman dan keamanan negara kita. Orang seperti ini adalah sampah dalam masyarakat. Anwar memang manusia durjana pembawa sial kepada negara. Orang seperti ini tidak diperlukan di Malaysia.

Jika perlu, lucutkan saja kerakyatan beliau seisi keluarga. Senang cerita kita campak mereka ke negara Yahudi yang bersekongkol dengan keluarga itu selama ini. Melayan kehendak bodoh Anwar samalah macam kita melayan biawak hidup yang suka menerpa anak-anak ayam.

Pendekata Anwar perlu dihapuskan.

0 Responses