Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Merujuk laporan Utusan Malaysia Online 28 Jun 2008. Aktiviti songsang masih menjadi kegemaran pemimpin politik. Padan pun melata tumbuhnya kelab gay di ibukota Kuala Lumpur. Apa nak jadi ni? Lama-lama tak ada lagi lelaki minat perempuan kalau dah syok sesama jantina. Yang perempuan pulak syok sesama perempuan.

Tak kurang juga lelaki dan perempuan yang gemarkan dua hala sekaligus. Katanya, one way tak mainlah. Better try something extra-ordinary barulah ada ummpphhh! Buatlah Yeop, asalkan bahagia... akhirat esok pandai-pandailah jawab! Anak-anak kecil pun reti fikir, katanya, binatang pun tahu pilih jantan betina. Hairan manusia yang diberi akal yang mulia lebih hina daripada binatang. Nak panggil apa entah lagi... tak tahulah!

Liwat: Laporan polis terhadap pemimpin politik

KUALA LUMPUR 28 Jun - Seorang pemimpin sebuah parti politik didakwa meliwat seorang pekerjanya di sebuah tempat di ibu negara. Khamis lalu.Satu laporan polis mengenai dakwaan tersebut dibuat oleh lelaki berusia 23 tahun itu di Balai Polis Travers pada pukul 5.45 petang ini.

Ketua Polis Kuala Lumpur, Datuk Muhammad Sabtu Osman berkata, laporan berhubung kejadian itu sudah dimaklumkan kepada beliau dan siasatan terperinci akan dilakukan.

Jelasnya, berdasarkan laporan yang diterima oleh polis, lelaki berkenaan mendakwa diliwat oleh pemimpin itu pada 26 Jun lalu di sebuah tempat di ibu negara.

"Lelaki berkenaan akan dihantar ke Hospital Kuala Lumpur esok atau Isnin ini untuk pemeriksaan kesihatan termasuk ujian asid deoksiribonukleik (DNA).

"Siasatan terperinci akan dilakukan selepas menerima laporan DNA tersebut," katanya ketika dihubungi Mingguan Malaysia hari ini.

Komen Pemuda Pelapis:

Agak-agak siapa punya kerja lagi ni? Pemimpin yang sama jugakah atau pemimpin baru? Masya'Allah tak habis-habis tabiat laknatullah. Jika orang yang sama faham-faham sendiri sudahlah... tapi kalau orang baru nak juga kita tahu siapa gerangannya? Inikah pemimpin politik di sebuah negara Islam? Betul ke Malaysia ni negara Islam? Islam Hadhari Dolah Badwi ke? Apa yang pasti kita sekarang berada di akhir zaman. Macam-macam bukti nyata telah diberikan petunjuk oleh Allah swt.

Biar dulu... tak mahu ulas panjang-panjang. Kita tunggu dan tengok nanti selanjutnya. Katanya Allahyarham Ibrahim Pendek, mari! mari! mari! kita tengok, kita tengok, siapa yang kena? siapa yang kena...?

6 Responses
 1. Memang panas isu Anwar ni...Lagi panas dari isu Rosmah.


 2. Tunggu dulu Yeop!
  Sabar dulu!

  Jangan cepat JUMP TO CONCLUSION. Kita tengok! Kita tengok! Siapa yang kena!

  Jika benarlah Anwar jugak lagi, kalau dia jadi PM maka ranaplah negara tanpa syak lagi. Tak mustahil dia buat undang-undang syariah baru yang bakal menghalalkan perkahwinan sesama jantina macam kat negara-negara Eropah dan Amerika. Hancus! Hancus! Memang hancus!


 3. Bro..U just mention not jumping to da conclusion but u already done it and it's unfair..We don't know yet and we all don't have any idea of it..Let pray and ask ALLAH to reveal all the truth..Appreciate your kind concern bro..


 4. Saudara Mogen Ali Rico,

  I'm not jumped to the conclusion for this current issue. Yang saya cakap pada akhir perenggan dalam ruangan komen topik ini berlandaskan isu lama yang memang benar. Fahami istilah JIKA yang saya gunakan itu.

  Kan ayatnya berbunyi, "Jika benarlah Anwar jugak lagi..." di awal permulaan itu. Takkan blog PEMUDA PELAPIS nak kena buka topik atau ruangan MENGAJAR KEFAHAMAN BAHASA pulak kot? Letihlah...

  Diharap semua pengulas-pengulas cuba dalami maksud ayat atau keseluruhan topik sehingga faham sebelum post komen. Apa pun terima kasih sudi beri teguran dan pandangan. Saya sentiasa bersedia dan terbuka.


 5. kulatlapok Says:

  SALAM pemuda pelapis (UMNO AGAKNYA),

  MANA BLOG SAYA PEGI POSTNYANYA SUDAH PASTI TERHANGAT SEKALI BERTEPATAN DENGAN DRAMA DAVID TEOW 'JANGAN MAIN BELAKANG'.

  CITTT BUSUK PUNYA OLANG.. TALAK MAIN LEPANKAH ?INI SULAH KILA OLANG LAIN TATAK TAU KALU ITU BELAKANG, PASAI OLANG TATAK NAMPAK.. TAPI APAMACAM OLANG BOLEH LAMPAK..??

  MANYAK HELAN LOO..?? LAGI SATU KALI CAKAP AMACAM KALU ITU OLANG HA MAIN MELAKANG MANYAK JAUH DIA PUNYA LISTEN (DISTANCE), 10 TAHUN MAA.. BALU ALA LASA MAHU HANTAM LAGI ITU BELAKANG..??? SENANG CAKAP HAH ITU BALANG TALAK BAIK PUNYA ..BANYAK LAMA MAHU PAKEI..!!

  ps* ITU BALANG TATAK BAIK PUNYA..!!


 6. Salam kembali saudara kulatlapok,

  Jawapan saya mudah saja, TAU TAKPE... Yang sedap dengan yang busuk pun tak tahu nak bezakan macam mana nak terus jadi manusia.

  SIA-SIA SAJA LAA...

  Anak saya pun pandai komen...
  BINATANG PUN TAHU CARI PASANGAN.