Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis
Rakyat Malaysia yang prihatin, penyayang, pencinta kedamaian, benci pada pengkhianatan dan kekejaman ayuh beramai-ramai kita turun serang Kedutaan Besar USA di Jalan Tun Razak membantah dan memprotes serangan maha zalim Israel ke atas Gaza.

Kenapa di Kedutaan USA? Kerana USA adalah sekutu ISRAEL LAKNATULLAH yang berdiri di belakang menyokong keganasan ke atas Palasetin dengan bekalan senjata dan peluru membunuh kanak-kanak, wanita dan orang-orang tua yang tidak berdosa.

Siapa penganjur? Bila? Di mana nak berkumpul? Nak pakai apa? Nak bawa senjata apa? Amboi banyak pulak soalannya... Tang pakai apa tu soalan pelik. Tentulah kena pakai baju pakai seluar. Takkan nak jadi hero-hero bogel macam mogok di Shah Alam pulak. Sudahnya tak ada pun hantu yang turun berbogel.

Anjuran: COMPLETE
Tarikh: Jumaat, 9 Januari 2009
Masa: Bermula jam 2 petang (selepas Solat Jumaat)
Tempat: Berkumpul depan Menara Tabung Haji, Jalan Tun Razak
Pakaian: Bersesuaian dengan tema pembebasan Palestin
Peralatan: Sepanduk bertuliskan bantahan serangan ke atas Palestin dsb...
Agenda: Menyampaikan memorandum bantahan kepada Duta USA


Jom kita sertai beramai-ramai membantah dan memprotes kezaliman ke atas rakyat dan negara Palestin sebagai tanda prihatin dan simpati kita ke atas penderitaan saudara-saudara kita di sana.

Sebarkan maklumat ini kepada rakan dan taulan anda semua.

ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR! ALLAHU AKBAR!

2 Responses
  1. Anonymous Says:

    Salam PP...
    Terima kasih atas info ni. Insya'Allah saya teringin sgt nak join andai masa mengizinkan. Saudara ada sana ke nanti?


  2. RadioAtok Says:

    Kepada semua kita perlu doakan biar Yahudi hancur sehancurnya..Jangan lupa doa dan sujud selepas solat waktu untuk minta supaya burung ababil datang dan musnahkan Yahudi..Allah maha besar dan lagi agung