Perhatian kepada semua pengunjung yang dihormati: Sila nyatakan nama sebenar atau nama samaran di awal atau di hujung komentar bagi anda yang menggunakan "Anonymous". Kegagalan mematuhi pesanan atau komentar yang berbahasa melampau tidak akan disiarkan. Harap maklum!
_________________________________________________________

Pemuda Pelapis

Hello benggali! Itu bukan peluru hiduplah tambi. Itu cuma 2 biji kapsul mahu kasi rawat sama lu punya sakit. Tengok lu punya kepala makin besar, lagi mulut tak boleh diam. Itu lu punya sakitlah.

Itu worang kasi kirim sebab dia tahu lu ada sakit. Dia tahu lu sudah banyak lama jadi OKU. Dia cuma kesian sama lu saja. Itu worang banyak baik tau. Lagi mahu kasi free punya ubat. Hospital Pakar pun tak boleh kasi lu itu ubat free.

Apa bikin kasi repot polis? Lu kasi telanlah masuk lu punya mulut. Lu punya mulut pun ada sakit apa? Mula-mula itu worang ingat lu cuma tak boleh jalan tapi lu punya mulut pun ada sakit kronik wooo!

Bukan senang mahu cari itu baik punya worang. Dia punya niat banyak baik mahu tolong kasi ubat lu punya sakit. Kasi cakap terima kasihlah. Apa mahu takut makan ubat? Ayoyo!

Tak mahu kasi baik ke? Kasi cepat baiklah lagi bagus nanti semua worang pun banyak senang. Lu bila kepala pusing lu banyak bisinglah. Lu sakit mulut lu kasi worang sakit telinga. Saya punya mata pun ada sakit tengok lu punya kepala ada besar.

Saya pun hairan sama lu. Worang mahu kasi lu ubat pun lu banyak bising. Lu pergi balai buat repot apa bikin? Sana balai mana ada lu punya ubat? Kalau mahu repot lu punya sakit, lu mesti mahu jumpa doktor pakar baru betul.

Semua worang sekarang kesian tengok lu punya kepala makin besar. Itu sebab lu punya kepala selalu pusing. Anwar lagi kacau lu punya kepala, lu lagi bising. Semua worang tak boleh tidur pasal lu banyak bising.

Ini macamlah tambi, kalau lu ada ingat itu 2 biji kapsul tarak cukup, lu kasi tahu sama itu worang kasi hantar lagilah. Saya percaya itu worang mesti kasi lu punya. Saya selalu doa kasi lu cepat baik, cepat diam.

Lu sendiri pun mesti mahu ingatlah!

2 Responses
 1. OrgTua Says:

  kah... kah... kah...
  karpal oh karpal...
  tentu bengkerk kalau dia baca...

  bravo bro!!!


 2. Anonymous Says:

  Huhu...
  Karpal benggali taram.
  Dah karam ke?
  Senyap je